JEUGD
Jeugd


Voor de junioren organiseert de jeugdcommissie van de Westfriese elke vrijdag een jeugdmiddag. Ook is het mogelijk lessen te nemen, kan je baanpermissie halen en competitie spelen.

Elke maand is er de maandbekerwedstrijd en eens per jaar zijn er de clubkampioenschappen strokeplay en matchplay. Daarbij wordt er gedurende het jaar een aantal funwedstrijden georganiseerd. Bij deze wedstrijden kun je prijzen winnen en na afloop eten we met z’n allen in het clubhuis. Tijdens het jaarlijkse jeugdweekend slapen we met z’n allen in een tent op de golfbaan.

Op andere banen zijn er ook wedstrijden waar je aan mee kunt doen en is er ’s winter de wintercompetitie waaraan we met zeven andere banen uit de regio meedoen.

Kom ook langs op de vrijdagmiddag of neem contact op met westfriesejeugdraad@hotmail.com of caddiemaster@wfgc.nl


West Friese Jeugd Open


Op 13 oktober 2019 vindt voor de tweede maal het Westfriese Jeugd Open plaats op Golfbaan Westwoud. De 27 holes wedstrijd met cut na 18 holes is voor de jeugdspelers met een handicap tussen -5.0 en 18.0. De wedstrijd telt mee voor NGF-Junior Ranking.

Er zijn zowel voor meisjes als jongens fantastische prijzen te winnen. Ook zijn er prijzen voor de longest, de neary en de hole-in-one op een nog te bepalen hole. Zie de website van het WFJO voor meer informatie. https://wfjo.nl/