UITDAGEND

Welkom op Golfbaan Westwoud, thuisbaan van onze vereniging de Westfriese Golfclub. De oorspronkelijke 9 holes (de oude negen) zijn aangelegd in 1985 door Gerard Jol en in 2005 uitgebreid naar 18 holes. De nieuwe negen liggen in het weidse en waterrijke West-Friese landschap en de oude negen bevinden zich tussen talrijke bomen in een sterk glooiend gebied. De baan heeft twee totaal verschillende karakters die voor zowel gevorderde als beginnende golfers een grote uitdaging zijn. Klaas Boon, de Manager van de golfclub nodigt nieuwe leden uit om gebruik te maken van ons lidmaatschap, waarbij ook maandelijks betaald kan worden. Gastvrijheid staat voorop in Westwoud. Wij zijn een club waar iedereen terecht kan om te golfen via receptie@wfgc.nl

De golfclub beschikt over een gedeeltelijk overdekte driving range, ruime oefenfaciliteiten en twee putting greens. Golfschool Westwoud geleid door PGA A-Professional; Wilbert Bruins Slot heeft talloze opties beschikbaar voor iedereen die al eens gegolfd heeft of het wil proberen. Kennismakingslessen kunnen geregeld worden via info@golfschoolwestwoud.nl.

Het sfeervol ingerichte restaurant, Brasserie Westwoud, heeft een royaal en uitnodigend terras met uitzicht over de 18e hole. Hier geniet u van een unieke en rustgevende ambiance met een team waarbij gastvrijheid voorop staat. Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een lunch, diner, of feestavond! U kunt reserveren via info@brasseriewestwoud.nl of 0228 56 34 24


LID WORDEN!
  BAAN STATUS

 • Holes 1-9

 • Holes 10-18

 • Driving range

 • Wintergreens

 • Handicarts 1-9

 • Handicarts 10-18

 • Qualifying

 • 8

  Stimp

 

 

 

GLASVEZEL DEAL VOOR LEDEN VAN GOLFBAAN WESTWOUD

 Meld je aan via Golfbaan Westwoud! 

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze club? Dan is dat goed voor jou én voor de club. Jij verdient namelijk 25,- en onze Golfbaan verdient zelfs 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen. 

 

Aanmelden bij Caiway kan via http://aklam.io/lo5uok

Aanmelden bij DELTA kan via http://aklam.io/71Xm8D

 

De voordelen van glasvezel 

·       Supersnel internet voor dezelfde prijs. 

·       De snelheid krijgen die je wordt beloofd. 

·       Gamen zonder haperen en een supersnelle ping. 

·       Even snel uploaden als downloaden. 

 

Meer informatie? Klik dan op deze link 

 

 1. UPDATE 15 oktober: In verband met onze  personele bezetting is de keuken helaas gesloten! Excuses namens het bestuur en dank voor uw begrip. Het team van de bediening zal proberen om broodjes kroket, tosti's en bittergarnituur te blijven serveren.
 2. De Brasserie is vanaf heden dagelijks geopend van 10:00 uur tot 1 uur na zonsondergang.
 3. Kom NIET naar de golfclub, als u zich verkouden/niet goed voelt.
 4. Take away koffie en broodjes blijven beschikbaar in onze coffee to go.
 5. Reserveren kan online via Egolf4u en golfgo.nl (voor vragen e-mail caddiemaster@wfgc.nl)
 6. Tee time boeken voor 9 holes op hole 10-18, kan per e-mail via caddiemaster@wfgc.nl of 0228-562702
 7. Voor vragen over lidmaatschap, kunt u terecht op ons secretariaat@wfgc.nl