VISITOR INFORMATION
Bezoekers informatie


Welkom bij de Westfriese Golfclub. Wij nodigen iedereen uit om onze 18 holes te spelen. De eerste 9 holes van de baan zijn gelegen in het weidse en waterrijke Westfriese landschap in contrast met de tweede 9 holes (ook wel genoemd de oude negen) die gelegen zijn in een glooiend gebied met talrijke bomen. Na uw ronde kunt u in het clubhuis, Brasserie Westwoud, genieten van een heerlijke maaltijd bereid door onze chef.

Greenfeespelers zijn dagelijks welkom bij de Westfriese. Als bezoeker kunt u ten alle tijden een tijd reserveren tenzij de baan is gereserveerd voor een wedstrijd. Boek uw teetime al vanaf 7 dagen van tevoren online of neem contact op met de caddiemaster.

Bij aankomst bij de club willen wij u verzoeken zich te melden bij de caddiemaster om uw greenfee label in ontvangst te nemen. Ook vragen wij u 10 - 15 minuten voor uw starttijd aanwezig te zijn.

Verdere kunt u gebruik maken van:

  • Handicarts; deze kunnen van tevoren gereserveerd worden bij de caddiemaster. Tarieven vindt u op deze pagina.
  • Trolleys; voor vrij gebruik
  • Huur set met clubs voor €15 per set

U kunt van tevoren de baanstatus op de website raadplegen om er zeker van te zijn dat handicarts worden toegestaan op de baan. Als bezoeker kunt u vrij gebruik maken van de oefenfaciliteiten.

Wij kijken ernaar uit u op onze mooie golfbaan te begroeten.