VISITOR INFORMATION
Bezoekers informatie


Welkom bij de Westfriese Golfclub. Wij nodigen iedereen uit om onze 18 holes te spelen. De eerste 9 holes van de baan zijn gelegen in het weidse en waterrijke Westfriese landschap in contrast met de tweede 9 holes (ook wel genoemd de oude negen) die gelegen zijn in een glooiend gebied met talrijke bomen. Na uw ronde kunt u in het clubhuis, Brasserie Westwoud, genieten van een heerlijke maaltijd bereid door onze chef. Hierbij een leuke video om een indruk te krijgen van onze mooie baan...Golfbaan Westwoud - YouTube

Greenfeespelers zijn dagelijks welkom bij de Westfriese. Als bezoeker kunt u ten alle tijden een tijd reserveren tenzij de baan is gereserveerd voor een wedstrijd. Boek uw teetime al vanaf 30 dagen van tevoren online of neem contact op met de caddiemaster.

Bij aankomst bij de club willen wij u verzoeken zich te melden bij de caddiemaster om uw greenfee label in ontvangst te nemen. Ook vragen wij u 10 - 15 minuten voor uw starttijd aanwezig te zijn.

Verdere kunt u gebruik maken van:

  • Handicarts; deze kunnen van tevoren gereserveerd worden bij de caddiemaster. Tarieven vindt u op deze pagina.
  • Trolleys; € 7,50
  • Huur set met clubs voor €15 per set

U kunt van tevoren de baanstatus op de website raadplegen om er zeker van te zijn dat handicarts worden toegestaan op de baan. Als bezoeker kunt u vrij gebruik maken van de oefenfaciliteiten.

Wij kijken ernaar uit u op onze mooie golfbaan te begroeten. Hierbij een leuke video van onze Ryder Cup in 2018,,, https://www.youtube.com/watch?v=6kDJx025Oa0