HOTELS

Van der Valk Hotel Hoorn

Het Van der Valk Hotel Hoorn is gunstig gelegen aan de rand van de A7, op fietsafstand van het mooie centrum van Hoorn. Het hotel biedt mooie, ruime kamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien. Het hotel biedt twee sfeervolle restaurants, beiden met eigen karakter. Het a la carte restaurant aan de voorzijde van het hotel met een heerlijk zonning terras waar u kunt genieten van het met zorg samengestelde lunch- en dinerkaart. Aan de parkzijde bevindt zich het ‘Live Cooking Buffet Restaurant’, waar u kunt genieten van uitgebreide ontbijt-, brunch- en dinerbuffetten. Ook hier kunt u heerlijk buiten zitten op het terras.Hotel Petit Nord

Hotel Petit Nord ligt op een unieke locatie in het historische hart van Hoorn waar u kunt genieten van comfort en cuisine. Het is  gelegen op loopafstand van schouwburg Het Park, de haven, het Oostereiland en de vele mooie winkels en horecazaken die Hoorn rijk is. Ook het station en de stoomtram bevinden zich op een steenworp afstand. Een bijzondere basis voor een heerlijk verblijf in deze verrassend mooie, oude VOC-stad.

 

Play & Stay

Indien u na een dag golf graag nog wilt overnachten kunt u gebruik maken van het play&stay arrangement. Een mooie combinatie met een dagje Hoorn. Boek uw play & stay golfarrangement bij Hotel Petit Nord. Prijs bedraagt €99,00 per persoon en bestaat uit:

  • 18 holes greenfee
  • Overnachting in een Superior kamer bij Hotel Petit Nord in het centrum van Hoorn
  • Een uitgebreid ontbijt

* Toeslag voor 1 persoons gebruik bedraagt €30,-

   Extra overnachting inclusief ontbijt bedraagt €40,- per persoon