Secretariaat

Welkom op de pagina van het secretariaat.

Secretariaat Westfriese Golfclub
Het secretariaat vervult een belangrijke rol binnen de “Westfriese Golfclub” en is o.a. verantwoordelijk voor een juiste ledenadministratie. U vindt ons in het clubhuis direct naast de golfshop.

  • U kunt er terecht voor wijzigingen van uw persoonlijke gegevens die o.a. gebruikt wordt voor de ledenadministratie en het aanvragen/beheren van uw NGF- pas. Ook uw emailadres willen wij graag beheren zodat u altijd op de hoogte kunt blijven middels de nieuwsbrief.
  • Wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen, verzoeken wij u dit schriftelijk te doen en wel voor 1 december voorafgaande aan het nieuwe seizoen dat altijd begint op 1 januari.
  • Nieuwe leden kunnen ons om hulp vragen over diverse zaken m.b.t. de vereniging.
  • Na ontvangst van de contributie vragen wij uw NGF- pas aan en krijgt u deze met de taslabel aan het begin van ieder nieuw seizoen.
  • Wij zijn per mail bereikbaar op secretariaat@wfgc.nl
  • Nieuwsfeiten kun u aanleveren via nieuws@wfgc.nl
  • Voor een uitgebreid overzicht van de taken kijkt u op de pagina
    taken & verantwoordingen.

 

Administratie Stichting Golfbaan Westwoud
De administratie heeft de verantwoording voor het administratief verwerken van alle zakelijke activiteiten die de Stichting aan gaan. Tevens worden hier alle personeelszaken gecoördineerd en bewaakt. Het obligatiehoudersregister valt onder beheer van de administratie en 1 x per jaar zal vanuit de administratie de contributie (speelrecht) in rekening worden gebracht bij de leden van de Westfriese Golfclub. U vindt ons in het clubhuis direct naast de golfshop.
– Wij zijn per mail bereikbaar op admnistratie@wfgc.nl
– Voor een uitgebreid overzicht van de taken kijkt u op de pagina taken & verantwoordingen.

 


fallback

Baanstatus

Baan open

Driving range open

Trolley’s toegestaan

Buggy’s toegestaan

Wintergreens

Qualifying

X

Stimp