Fithockey bij WFHC. Iets voor u?

Op het prachtige complex van de West-Friese HockeyClub (WFHC) Hoorn wordt elke woensdag fithockey gespeeld. Fithockey is bedoeld voor 55-plussers. Net als bij golf spelen mannen en vrouwen samen.                 

Fithockey staat voor sporten in de buitenlucht en veilig bewegen in teamverband. Maar ook voor het opdoen van sociale contacten en veel lol met elkaar maken. Kortom, fithockey is gezond én gezellig. Kom eens een kijkje nemen en ervaar deze uitdagende sport zelf!

Het spelen van fithockey én golf is een uitstekende combinatie. Het beoefenen van fithockey bevordert de conditie. Bovendien worden de arm- en beenspieren optimaal getraind. Fithockeyer van het eerste uur, Peter, kan daarover meepraten: “sinds ik fithockey speel, heb ik mijn golfhandicap in slechts vier maanden tijd met meer dan zes punten kunnen verlagen”. “Hockeyervaring is beslist niet nodig. Iedereen kan met fithockey meedoen”, zo benadrukt Peter.

De WFHC-spelleider verzorgt één keer per week een fithockeytraining. Uiteraard maakt een onderling partijtje deel uit van deze training. De training vindt elke woensdag van 10:00 tot 11:00 uur plaats. De deelnemers aan het fithockey kunnen na en voor de training in het mooie clubhuis genieten van een kopje koffie of thee.

 

De kosten voor een heel seizoen fithockeyen bedragen slechts € 50,=. Dat betekent een bedrag van nog geen € 2 per training.

 

Informatie over fithockey kunt u krijgen bij Machiel van der Wolf: telefonisch 06 44153351, 

U kunt ons ook bereiken per e-mail fit@wfhc.nl of via de website van WFHC www.wfhc.nl.

 

hockey

Baanstatus

Baan open
1 - 9 Ja
10 - 18 Ja

Driving range open Ja

Handicarts toegestaan
1 - 9 Ja
10 - 18 Ja

Wintergreens Nee

Qualifying Ja

Stimp 10