Hotels in de buurt

 

Van der Valk Hotel Hoorn

Het Van der Valk Hotel Hoorn is gunstig gelegen aan de rand van de A7, op fietsafstand van het mooie centrum van Hoorn. Het hotel biedt mooie, ruime kamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien. Het hotel biedt twee sfeervolle restaurants, beiden met eigen karakter. Het a la carte restaurant aan de voorzijde van het hotel met een heerlijk zonning terras waar u kunt genieten van het met zorg samengestelde lunch- en dinerkaart. Aan de parkzijde bevindt zich het ‘Live Cooking Buffet Restaurant’, waar u kunt genieten van uitgebreide ontbijt-, brunch- en dinerbuffetten. Ook hier kunt u heerlijk buiten zitten op het terras.
carousel_wide_1024x768_-26

www.hotelhoorn.com

 


Hotel Petit Nord

Hotel Petit Nord is een unieke locatie in het historische hart van Hoorn, waar u kunt genieten van comfort en cuisine. Ons fijne familiehotel is ideaal gelegen op loopafstand van schouwburg Het Park, de haven, het Oostereiland en de vele mooie winkels en horecazaken die Hoorn rijk is. Ook het station en de stoomtram bevinden zich op een steenworp afstand. Een bijzondere basis voor een heerlijk verblijf in deze verrassend mooie, oude VOC-stad.

De goede bereikbaarheid, de sfeervolle ambiance, het vriendelijke personeel en de drie inpandige restaurants ’Madame Cheung Asian Cuisine‘, ‘ Restaurant Soya’ en ‘MC Lounge’ garanderen een bijzondere belevenis op het gebied van gastvrijheid en gastronomie.

 

headerpn

www.hotelpetitnord.nlfallback

Baanstatus

Baan open
1 - 9 Ja
10 - 18 Ja

Driving range open Ja

Handicarts toegestaan
1 - 9 Ja
10 - 18 Ja

Wintergreens Nee

Qualifying Ja

Stimp 10