De mooiste golfbaan boven het Noordzeekanaal

De Businessclub van Golfbaan Westwoud biedt een podium om uw bedrijf te profileren. Op Golfbaan Westwoud ontmoet u nieuwe relaties en het is een plaats waar een zakelijke hole-in-one voor het oprapen ligt. Het zaken doen vindt plaats onder fijne omstandigheden. Tijdens de bedrijvencompetitie, businessclub middagen of andere activiteiten van de businessclub kunt u naar hartenlust golfen en netwerken.

Golfbaan Westwoud heeft drie soorten pakketten, waarin het business lidmaatschap recht geeft op één, twee of meerdere speelrechten (wildcards).Behorend bij het business lidmaatschap ontvangt u tevens greenfeekaarten (het aantal is afhankelijk van het soort pakket) voor uw relatiebeheer.

Ook zijn er volop mogelijkheden om uw onderneming op de baan, bijvoorbeeld op een hole, op de driving range of op een schuilhut, te profileren als sponsor. Ruim 30.000 golfers zullen uw naam en boodschap kunnen zien.
De zichtbaarheid wordt vergroot door vermelding in de hal van het clubhuis en op de website.

Bent u geïnteresseerd?
In een persoonlijk gesprek geven wij u graag meer informatie. Neem contact met ons op voor een afspraak of stuur ons een e-mail:  baanmanager@wfgc.nl

 

 

 

 

 


NGF Nieuws

Baanstatus

Baan open

Driving range open

Trolley’s toegestaan

Buggy’s toegestaan

Wintergreens

Qualifying

X

Stimp