Reclame en sponsoruitingen

Hole sponsor worden!
Voor uw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijfsnaam en logo kenbaar te maken op Golfbaan Westwoud. Elke speler loopt gedurende het hele jaar, langs ‘uw’ hole, dit betekent dat 1000-en golfersogen langs uw naam gaan! Een zeer goedkope en unieke vorm van reclame voor uw bedrijf.

Wat houdt het in? Uw bedrijfsnaam komt met uw logo op het hole bord te staan (de stenen korf voorzien van lay out van de hole, par, stroke index), uw logo komt op de gele en rode teemarkers, op de hole vlag én uw logo komt in de cup van de hole!

Het sponsoren van één van de 18 holes voor één jaar bedraagt
€ 1.200,00.
Wilt u langer dan één jaar sponsoren dan gelden de onderstaande tarieven:
Contract voor twee jaar           : € 1.100,00 per jaar
Contract voor drie jaar             : € 1.000,00 per jaar

Schuilhutten sponsoruitingen
Op de schuilhut nabij een hole cq fairway kan prominent uw bedrijfsnaam en of logo komen te staan! De kosten hiervoor bedragen € 250,00 per schuilhut.

Uw logo op een driving range bord
Maak van sponsoring uw voordeel! De range is het ontmoetingspunt waar iedereen urenlang zijn eigen capaciteiten kan inschatten. Jaarlijks komen duizenden bezoekers op de range. Wilt u hier uw reclame plaatsen? Dat kan! De jaarlijkse kosten zijn € 1.250,00.

Uw logo op de stenen korf naar Hole 1
Hét bord op de route naar uw starthole, hole 1 of hole 10! Een mooie locatie om uzelf bekend te maken aan de duizenden spelers per jaar, clubleden of deelnemers aan evenementen. Kosten op jaarbasis € 750,00.

 
Meer informatie over onze sponsormogelijkheden, zoals een advertentie op onze scorekaarten, of ballen sponsor worden? Neem dan graag contact met ons op!  

sponsoruitingen


fallback

Baanstatus

Baan open

Driving range open

Trolley’s toegestaan

Buggy’s toegestaan

Wintergreens

Qualifying

X

Stimp