Baanmanager Golfbaan Westwoud

Manager Golfbaan Westwoud

De mooiste golfbaan boven het Noordzeekanaal is op zoek naar een baanmanager voor 24 uur per week.

Taakomschrijving:

De manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de golfbaan en de aansturing van de medewerkers. We zijn op zoek naar een gastheer/vrouw die de golfbaan op representatieve wijze vertegenwoordigt. Leden en gasten moeten zich er thuis voelen. We willen een laagdrempelige vereniging zijn. Onze manager initieert activiteiten die ertoe bijdragen dat het ledenaantal en het aantal bezoekers groeien.

Profiel:

De golfbaan is een relatief kleine organisatie. We zijn daarom op zoek naar een generalist. Onze manager zal veel zaken zelf moeten kunnen oplossen zonder steun van allerlei specialisten. Een goed financieel inzicht, kennis van veiligheids- en milieuvoorschriften, automatisering, Arboregels en horecavoorschriften zijn hierbij maar een kleine greep uit de noodzakelijke competenties.

Golfbaan Westwoud is een ledenbaan waar vele commissies van vrijwilligers actief zijn. Samenwerking met deze commissies zal een grote steun zijn. De manager legt verantwoording af aan het bestuur. Een goede kennis van het golfspel en een groot hart voor sport in het algemeen, zijn bijna onontbeerlijk om de functie te kunnen uitvoeren.

Reageren:

Stuur je CV en motivatiebrief naar:

Michel Meewisse; bestuur@wfgc.nl

Voor meer informatie over de functie kun je ook bellen: 06-30975261

golfbaan westwoud hole 5


Bewerken

golfbaan westwoud hole 5

Baanstatus

Baan open
1 - 9 Ja
10 - 18 Ja

Driving range open Ja

Handicarts toegestaan
1 - 9 Ja
10 - 18 Ja

Wintergreens Nee

Qualifying Ja

Stimp 10